A cerut să probeze mașina pe care voia să o cumpere și...

A cerut să probeze mașina pe care voia să o cumpere și nu a mai înapoiat-o proprietarului

5.052
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Cerăt, este cercetat penal, după ce luni, sub pretextul că vrea să cumpere o mașină de la un bărbat din Filiași, i-a cerut acestuia să îl lase să probeze mașina și nu i-a mai înapoiat-o.  

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a precizat că persoana băgubită a anunțat imediat poliția, tânărul fiind acum cercetat pentru abuz de încredere.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi de un bărbat de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, maşina pe care dorea să o vândă cu suma de 850 de euro i-a fost sustrasă de un bărbat necunoscut, pe care l-a lăsat să se urce la volanul autoturismului, sub pretextul că doreşte să verifice starea de funcţionare a acestuia. În cauză, poliţiştii din Filiaşi au demarat cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, iar în urma activităţilor desfăşurate, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Cerăt, au identificat un tânăr de 26 de ani, din Cerăt, bănuit de săvârşirea infracţiunii respective”, a declarat reprezentantul IPJ Doj.

Autoturismul a fost recuperat de poliţişti şi restituit persoanei vătămate, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7283

    Chestia ca la abuz de incredere scapa cu amenda penala.. ) asta da ca nu se da NUP…

    NU mai faceti prostia asta.. sa lasati pe altii sa testeze masina.. ii lasati sa se urce la volan dupa ce platesc banii.. Daca nu vor.. le ziceti sa plateasca diagnosticarea si verificarea la service pe banii lor..

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9378

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.