DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă a actualiza, vineri, lista țărilor și zonelor cu risc epidemiologic mare, între acestea aflându-se Italia, Ungaria sau Austria.

În zona galbenă, pentru care se impune carantină la domiciliu/ locaţia declarată pentru 14 zile, se află următoarele state:

Muntenegru, Polinezia Franceză, Andorra, Luxemburg, Austria, San Marino, Elveția, Georgia, Liechtenstein, Slovenia, Cehia, Polonia, Guam, Croația, Italia, Franța, Portugalia, Armenia, Lituania, Iordania, Macedonia de Nord, Ungaria, Bulgaria, Serbia, United States of America, Bosnia si Herzegovina și Danemarca.

„Se abrogă alin. 2 al art. 3 din Hotărârea CNSU nr. 54 din 12.11.2020, persoanelor care sosesc din Danemarca în România, fiindu-le aplicabile toate excepțiile de la măsura carantinării prevăzute în Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 36, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în Hotărârea Nr.55 a CNSU.

Celor care veneau din Danemarca nu le-a fost admisă, pânî acum, niciuna dintre excepţiile aplicate celorlalte state.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.