A fost furată suma de 85.000 de lei dintr-o stație peco din...

A fost furată suma de 85.000 de lei dintr-o stație peco din Craiova. Poliția caută autorii faptei

3.672
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O anchetă a fost deschisă de polițiștii craioveni după dintr-o stație peco din Craiova a fost furată, ieri dimineață, suma de 85.000 de lei, dintr-un seif neasigurat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a spus că persoana sau persoanele care au comis fapta, neștiindu-se până în acest moment cum au stat lucrurile, au profitat atât de faptul că acel seif nu a fost asigurat cât și de neatenția angajaților stației peco.

„Ieri, din incinta unei stații peco din Craiova a fost sustrasă suma de 85.000 de lei. În cauză s-a profitat de neatenția angajaților, suma respectivă fiind sustrasă dintr-un seif neasigurat. În prezent se fac verificări. Au apărut în spațiul public informații despre un bărbat despre care se crede că este complice cu persoana care a produs fapta, dar este posibil ca acel bărbat să nu aibă nicio legătură cu acest caz. Omul respectiv le-a cerut angajaților stației să îi rezolve problema presiunii în anvelope, moment în care s-a acționat. Nu se știe însă dacă persoana a acționat pentru că a prins un moment prielnic sau poate chiar era în legătură cu bărbatul respectiv. Cercetările continuă în acest caz”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai precizat că în cauză a fost deschis dosar penal pentru furt calificat.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   16-03-2015
  Mesaje
  33

  Dar camere video nu au??? pe de alta parte domnia si prostia se platesc

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.