DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a relansat vineri licitația pentru finalizarea construcției Tronsonului 1 al drumului expres Craiova-Pitești.

CNAIR a transmis vineri spre validare la ANAP documentația pentru lansarea licitației necesare finalizării construcției celor 17,7 km ai tronsonului Craiova-Robănești.

Valoarea și data limită de depunere a ofertelor vor fi vizibile după validarea anunțului de participare, iar durata noului contract de lucrări va fi de 18 luni.

„Astăzi, prin transmiterea documentației tehnice la ANAP pentru validare, am făcut un pas important pentru reluarea și finalizarea lucrărilor de construcție a tronsonului 1 al DEx12, Craiova – Pitești!

Sper ca noul constructor să fie unul serios și să finalizeze lucrările în termenul contractual care va fi de 18 luni.

Pe traseul acestui tronson, cuprins între Craiova și Robănești, în lungime de 17,7 km sunt prevăzute lucrări de construcție a 15 poduri, pasaje și viaducte.

După validarea anunțului de participare de către ANAP vor putea fi publice și detaliile referitoare la valoarea contractului și a datei limită pentru depunerea ofertelor.

Sursa de finanțare a noului contract este asigurata din Fonduri Europene Nerambursabile”, a declarat președintele CNAIR, Cristian Pistol.

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu anunță că perioada de garanție a lucrărilor va fi cuprinsă între 5 și 10 ani, în funcție de oferta operatorului economic declarat câștigător al licitației.

Stadiul lucrărilor la data rezilierii contractului inițial era de 57,06%.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.