A fugit de poliție știind că are în mașină țigări de contrabandă....

A fugit de poliție știind că are în mașină țigări de contrabandă. Autoturismul și țigările au fost confiscate

3.686
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 3000 pachete de ţigări fără timbru au fost găsite, vineri, într-o mașină, în Craiova, șoferul fiind căutat de poliţişti, după ce a abandonat autoturismul respectiv și a fugit pe câmp.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, mașina a fost urmărită pe mai multe străzi din Craiova, rămânând împotmolită pe un drum neamenajat, moent în care șoferul a fugit pe câmp.

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliție Craiova, împreună cu un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au procedat la urmărirea unui autovehicul, al cărui conducător auto, la vederea organelor de poliție, a întors și a demarat în trombă, deplasându-se pe străzile Banu Stepan și Abatorului. La un moment dat, autovehiculul în cauză a rămas împotmolit pe un drum neamenajat, iar conducătorul acestuia l-a abandonat și a fugit pe un teren extravilan, din proximitatea străzii Abatorului”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că în mașină, poliţiştii au identificat pasagerul de pe locul din dreapta față, fiind vorba despre un minor, de 14 ani, din Craiova.

De asemenea, cu ocazia efectuării controlului autovehiculului, a fost identificată cantitatea de 3008 pachete de țigări, fără marcaj fiscal și având inscripția ”FOR DUTY FREE SALE ONLY”.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat conducătorul autoturismului, un bărbat de 49 de ani, din Craiova, care în prezent se sustrage cercetărilor. Atât autovehiculul în cauză , cât şi ţigările depistate au fost indisponibilizate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, a conchis reprezentantul IPJ Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.