A furat țevi metalice dintr-un parc de sonde din Brădești

A furat țevi metalice dintr-un parc de sonde din Brădești

2.851
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 27 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt, după ce a sustras mai multe țevi metalice din incinta unui parc de sonde din localitatea Brădești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, poliţişti din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi și Postului de Poliţie Brădeşti l-au depistat pe tânăr în timp ce acesta tăia cu un flex electric, în apropierea locuinţei sale, mai multe ţevi metalice.

„În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 16/17 septembrie, bărbatul de 27 de ani, împreună cu un altul de 29 de ani, din comuna Coţofenii din Faţă, au sustras din incinta unui parc de sonde din Brădeştii Bătrâni, mai multe bucăţi de ţeavă metalică de diferite dimensiuni şi ventile mecanice, pe care le-au transportat la domiciliul bărbatului din Brădeşti. Prejudiciul estimat la 1.000 de lei a fost recuperat şi restituit în totalitate societăţii comerciale prejudiciate”, a declarat Grădinaru.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    281

    „Prejudiciul estimat la 1.000 de lei a fost recuperat şi restituit în totalitate societăţii comerciale prejudiciate” Pai hotii au furat X nr. de tevi ce erau folositoare si politistii au returnat „prejudicial” sub forma de 100 ori X bucatele de tevi nefolositoare! Tot e bine ca au returnat ceva..

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7099

    Probabil voiau sa incceapa constructia Nabucco in Romania

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-09-2018
    Mesaje
    1
    Citat Mesaj initiat de costyn0714
    Pai hotii au furat X nr. de tevi ce erau folositoare si politistii au returnat „prejudicial” sub forma de 100 ori X bucatele de tevi nefolositoare! Tot e bine ca au returnat ceva..

    Le duc la fier vechi, iau banii pe ele, si isi cumpara altele intregi

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.