A găsit un portofel, în care se afla suma de peste 11.700...

A găsit un portofel, în care se afla suma de peste 11.700 de lei, și l-a dus la poliție

3,623
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1.33)

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Ghercești, a găsit, luni dimineață, un portofel cu documente şi bani, în zona Autogării Nord din municipiu Craiova, ducând bunul la poliție pentru a-i fi înapoiat persoanei care îl pierduse. 

Purtătorul decuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a spus că în portofel erau mai multe acte și suam de 11.720 de lei.

„În această dimineaţă, la ora 6.30, un bărbat, de 33 ani, din localitatea Ghercești, a venit la sediul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova, pentru a preda poliţiştilor un portofel găsit în zona Autogării Nord din municipiu Craiova. Portofelul conţinea documente şi 11.720 de lei. Poliţiştii l-au identificat pe cel căruia îî aparţinea portofelul, un bărbat din Craiova, și l-au invitat  la sediul unităţii de poliţie,  pentru a-i preda bunurile”, a declarat Grădinaru.

Cetăţeanul care a adus portofelul pierdut a primit din partea conducerii S.R.P.T. Craiova o diplomă, în semn de recunoștință pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

 

 

2 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7343

  Intrebare: Ce facem noi cand gasim pe strada un portofel, portmoneu, portivizit.. cu suma de unsprezece mii sapte sute douazeci de lei in iel ?
  Raspuns inteligent: Ne uitam in stanga-dreapta.. sa nu ne vada cineva si il pitulam in propriu buzunar..
  Raspuns gresit: Ne ducem la prima sectie de militie si il predam in schimbul unei diplome care valoreaza un leu dar macar dormim linistiti ca am fost cetateni model.

  Eu daca gaseam 11720 de lei adica vreo 2500 de euro.. ma duceam la primul parc auto de pe centura si imi luam o masina de ei.

 2. #2
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9428

  Poi si de fumat nu-ti luai nimik ? [h]claud/peace[/h] [h]dry/dry_138[/h]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.