A găsit un portofel plin cu bani și acte și l-a restituit...

A găsit un portofel plin cu bani și acte și l-a restituit proprietarului

21.324
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Craiova, a predat polițiștilor, duminică, un portofel în care se aflau carduri, acte și suma de 872 de lei, bunul respectiv fiind găsit pe o stradă din cartierul Valea Roșie.  

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a precizat faptul că din portofelul respectiv nu lipsea nimic, bărbatul care îl pierduse fiind tot din Craiova.

„În cursul zilei de ieri, la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-a prezentat un bărbat de 33 de ani, din Craiova, care a adus la cunoştinţa poliţiştilor faptul că, în timp ce se afla în cartierul Valea Roșie, a găsit pe stradă un portofel, în care se aflau carduri bancare, un card de sănătate și suma de 872 de lei. Poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 54 de ani, din Craiova, acesta fiind invitat la sediul secţiei pentru a-şi recunoşte bunurile pierdute. Bărbatul s-a prezentat în scurt timp la sediul poliţiei, unde a constatat, cu plăcută surprindere, faptul că nu-i lipsea nimic din portofel”, a declarat Grădinaru.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-03-2015
    Mesaje
    2

    Omul e om, nu betiv. Suflet nobil. Sanatate si numai impliniri sa va dea D-zeu. De oameni ca dvs are nevoie societatea de azi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.