A început campania electorală pentru turul doi al alegerilor prezidențiale

A început campania electorală pentru turul doi al alegerilor prezidențiale

2.637
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

A început campania electorală pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale și se va încheia pe data de 23 noiembrie, ora 7.00, informează Autoritatea Electorală Permanentă într-un comunicat de presă.

Potrivit legii, al doilea tur de scrutin are loc în aceleași secții de votare și circumscripții electorale, sub conducerea operațiunilor electorale de către aceleași birouri electorale și pe baza acelorași liste de alegători de la primul tur.

În această perioadă, bătălia va fi între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Potrivit AEP, la secțiile de votare din străinătate, se votează pe durata a trei zile, conform următorului program: vineri, 22 noiembrie 2019, între orele 12:00 – 21.00;  sâmbătă, 23 noiembrie 2019, între orele 7.00 – 21.00; duminică, 24 noiembrie 2019, între orele 7.00 – 21.00.

În țară, au fot organizate 18.748 de secții de votare, iar lista acestora poate fi consultată pe site-ul www.roaep.ro la secțiunea Management Electoral/Geografie electorală/Registrul secțiilor de votare. Alegătorii pot afla la ce secție de votare sunt arondați accesând www.registrulelectoral.ro

Alegătorii din țară votează cu un act de identitate valabil, emis de statul român, respectiv: cartea de identitate; cartea electronică de identitate; cartea de identitate provizorie; buletinul de identitate; paşaportul diplomatic; paşaportul diplomatic electronic; paşaportul de serviciu; paşaportul de serviciu electronic; carnetul de serviciu militar.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.