A intrat în casă peste un consătean și i-a furat banii

A intrat în casă peste un consătean și i-a furat banii

1.526
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din localitatea doljeană Gângiova, este cercetat penal după ce miercuri dimineață a intrat în casa unui bărbat în vârstă de 73 de ani din localitate și a furat suma de 1.000 de lei.

Purtătorul de cuvânta l IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a spus că întreaga sumă de bani a fost recuperată și restituită păgubitului.

„Ieri, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Gângiova au fost sesizați de un bărbat de 73 de ani, din aceeași localitate, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, persoane necunoscute au pătruns, prin escaladare, în locuința acestuia, de unde au sustras suma de 1.000 lei. În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp după comiterea faptei, poliţiştii au identificat, în localitatea Podari, un tânăr de 26 de ani, din Gângiova, bănuit de comiterea faptei respective. Asupra celui în cauză, poliţiştii au găsit întreaga sumă de bani, pe care au restituit-o persoanei vătămate”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Acesta a mai spus că cercetările sunt continuate, de poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.