A intrat în casa unui consătean şi i-a furat mai multe bunuri...

A intrat în casa unui consătean şi i-a furat mai multe bunuri de uz casnic

2.684
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Siliştea Crucii, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt, fiind bănuit că a intrat în casa unui consătean şi i-a sustras mai multe bunuri.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii au reuşit să recupereze un televizor şi un aparat de aer condiţionat portabil, cercetările continuând.

„La data de 21 septembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, din Siliştea Crucii, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din locuinţa la care venea ocazional. În urma cercetărilor efectuate, la data de 24 septembrie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au identificat un tânăr de 19 ani, din Siliştea Crucii, bănuit că ar fi pătruns prin efracţie în locuinţă şi ar fi sustras mai multe bunuri de uz caznic. Astfel, poliţiştii au recuperat şi restuit persoanei vătămate un televizor color LCD şi un aparat de aer condiţionat portabil”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.