DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

2.000 de doze de vaccin antigripal au fost repartizate județului Dolj, joi, reprezentând doar o treime din totalul solicitat de către medicii și instituțiile sanitare din județ.

Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Dolj, Ștefan Popescu, a precizat că necesarul, pentru care a și fost efectuată o solicitare, este de 6.000 de doze.

Referitor la împărțirea celor 2.000 de vaccinuri primite, medicii epidemiologi din cadrul DSP Dolj se vor ocupa de acest aspect, în funcție de priorități.

„Am primit, joi, 2.000 de doze de vaccin. Noi aștepam 6.000. De atâtea avem nevoi, dar am primit 2.000. Nu știu cum vor fi împărțite, nu știu care sunt prioritățile. Colegii mei de la Epidemiologie se vor ocupa de acest lucru. Sperăm să vină și diferența”, a declarat Popescu.

La nivelul județului Dolj au fost raportate nu mai puțin de 11 cazuri de gripă, numărul virozelor respiratorii fiind în continuă creștere.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.