Accident cu o victimă, în Craiova. Unul dintre șoferi nu avea permis,...

Accident cu o victimă, în Craiova. Unul dintre șoferi nu avea permis, celălalt era băut

2.665
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal după ce, joi seara, a provocat un accident rutier, oamenii legii constatând că acesta nu avea permis de conducere. 

Mașina a fost lovită de un alt autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani, din Craiova.

„În urma accidentului a rezultat o victimă, tânărul de 27 de ani, care a fost transportat la spital”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Aceștia au mai spus că tânărul de 27 de ani nu are permis pentru nicio categorie de autovehicule, iar bărbatul de 44 de ani avea o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul care consumase băuturi a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

„A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice”, a conchis Cosmin Grădinaru.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     14-12-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    279

    doi tembeli descreierati..

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7245

    pacat de masini.. sunt dauna totala amandoua.. dpdv legal.. dpdv ilegal si iresponsabil probabil golful ala.. „iese la polish”..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.