DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a ajuns la spital, marți, în urma unui accident rutier care a avut loc în apropierea localității Craiova. Acesta conducea o mașină care a fost lovită de un alt autoturism la volanul căruia se afla un tânăr care a fugit de la locul producerii evenimentului rutier.  

Potrivit IPJ Dolj, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Craiova, pe DN 6, în afara municipiului Craiova, din direcția Cârcea către Craiova, a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat de 66 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers.

„Conducătorul auto de 22 de ani a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, acesta revenind ulterior la fața locului. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 66 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează IPJ Dolj.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.