Accident cu o victimă pe DN 6, în apropiere de Craiova

Accident cu o victimă pe DN 6, în apropiere de Craiova

1.789
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie a ajuns la spital, miercuri, după ce a fost implicată într-un accident rutier produs pe DN 6, către localitatea doljeană Ișalnița, victima fiind vinovată de producerea evenimentului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a spus că șoferița se deplasa din direcția Craiova spre Filiași și la un moment dat a vrut să întoarcă pe celălalt sens de mers, către Craiova, neacordând prioritate unui alt autoturism care circula regulamentar.

„Din primele verificări a rezuluat că o femeie conducea un autoturism, pe DN6, către Ișalnița, a încercat să întoarcă pe celălalt sens de mers, către Craiova și nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar, din direcția Filiași Craiova, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, a rezultat rănirea femeii de la volan, care a fost transportată la spital, fiind conștientă și cooperantă”, a declarat Gîrd.

Aceasta a mai spus că în cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.