Accident cu trei victime, din cauza unui șofer băut

Accident cu trei victime, din cauza unui șofer băut

5.745
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei persoane au ajuns la spital, marți, după ce au fost implicate într-un accident de circulație produs pe DN 55, la intersecţia cu DJ 652, în afara localităţii Malu Mare, polițiștii stabilind că șoferul vinovat de producerea evenimentul se urcase băut la volan. 

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, un bărbat de 50 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Craiova spre Bechet, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care se afla în faţa sa, condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Bratovoeşti, vehicul care a fost apoi proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Dobreşti. În urma accidentului, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind rănite uşor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul, care nu respectase regulile de circulaţie, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta având o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    305

    Si o sa vedem astfel de cretini din ce in ce mai des atat timp cat legile in „minunata” noastra tara de drept sunt de 2 bani! Daca ar mai adauga un 0 la amenda si dupa 1 an nu s-ar plati amenda ar fi executati silit rar ai mai vedea animale la volan! Pana atunci…vai si amar daca mai votam cu picioarele si nu cu capul!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.