Accident cu trei victime în apropiere de Radovan

Accident cu trei victime în apropiere de Radovan

2.285
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei persoane au ajuns la spital, luni dimineață, în urma unui accident rutier care a avut loc în apropierea localității Radovan din județul Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, un șofer în vârstă de 67 de ani, din Craiova, din cauza vitezei, într-o curbă, a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu o altă mașină care venea din sens opus.

„Un bărbat de 67 de ani, din Craiova, conducea un auto pe DN 56, direcția Craiova – Calafat, iar în apropierea intrării în localitatea Radovan, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 32 de ani, din Perișor”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În urma accidentului, au fost răniți șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier, o femeie și un bărbat, ambii pasageri în mașina condusă de acesta.

Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.