Accident de muncă mortal la Sala Polivalentă din Craiova

Accident de muncă mortal la Sala Polivalentă din Craiova

8.568
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, angajat al RAADPFL Craiova, a fost găsit decedat, miercuri dimineață, în încăperea unde se află centrala Sălii Polivalente din municipiu. Primele cercetări au evidențiat faptul că, din cauza unei defecțiuni tehnice, apa fiebinte din conducte a ajuns în încăperea respectivă, fiind înregistrată și o cantitate mare de aburi. 

Polițiștii care au fost anunțați despre eveniment au intrat în încăpere cu ajutorul unui echipaj din cadrul ISU Dolj, apelul telefonic anunțând că din acel spațiu „iese foarte mult abur”.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani, din Craiova, planificat să efectueze serviciul în locația respectivă, a fost găsit căzut în vestiarul adiacent încăperii în care se află centrala.

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a stabilit faptul că incidentul s-ar fi produs din cauza unei defecțiuni tehnice, în urma căreia apa fierbinte ce era distribuită prin conducte a fost impraștiată în exterior, ceea ce a determinat totodată apariția unei cantităti mari de aburi. În cauză a fost demarată o anchetă, fiind efectuate cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sanătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Expertiza medico-legală va stabili cu exactitate cauza decesului.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  302

  A murit de corona 1000000%. Baga-ti acolo la decedati de corona sa dea bine.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.