Accident grav la Filiaşi. O familie cu un copil de 5 ani,...

Accident grav la Filiaşi. O familie cu un copil de 5 ani, la spital

3.175
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru persoane, între care un copil de 5 ani, au ajuns la spital, joi dimineața, după ce au fost implicate într-un accident grav produs la ieșirea din orașul Filiași spre Craiova. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, șoferul vinovat de producerea accidentului a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, lovind o altă mașină.

„Un bărbat de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin conducea un autoturism, pe bulevardul Racoteanu, din Filiasi și la ieșirea din localitate, catre Craiova, într-o curbă deosebit de periculoasa, pe fondul oboselii, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt auto, condus de un bărbat de 55 de ani, din Balș. Bărbatul de 33 de ani, soția de 33 de ani din Braniștea, judetul Mehedinți și copilul de 5 ani au fost transportați la spital. De asemenea și conducătorul auto al celui cel de-al doilea vehicul a fost transportat la spital”, a declarat Grădinaru.

Din primele verificări, bărbatul de 33 de ani ar fi adormit la volan, acesta fiind rănit grav.

Celelalte trei persoane transportate la spital ar fi rănite ușor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.