DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O tânără în vârstă de 24, din comuna Cetate, județul Dolj, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. 

Evenimentul a avut loc pe strada Calea București, din municipiul Craiova, la intersecția cu calea de acces către un centru comercial, două mașini fiind implicate.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, în eveniment au fost implicate două autoturisme conduse de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Craiova și un tânăr de 29 de ani din comuna Coșoveni. În urma evenimentului rutier, o tânără de 24 de ani, din comuna Cetate, pasageră în unul dintre autoturisme, a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru a stabili cum s-a produs accidentul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.