DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O persoană a murit și alte două au fost rănite, în urma uni accident rutier care a avut loc, duminică, între localitățile Coșoveni și Leu din județul Dolj.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, două autoturisme au fost implicate într-un impact frontal pe DN 6 Craiova – Caracal, între localitățile Coșoveni și Leu.

În urma coliziunii dintre cele două mașini, un autoturism s-a răsturnat în afara șoselei.

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite.

Circulația este întreruptă pentru cercetări și acordarea de îngrijiri medicale.

„Poliţiştii au stabilit că un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Cerăt, în afară localității Coșoveni, din direcția Craiova către Caracal, a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe sensul opus de mers de un bărbat de 48 de ani, din Caracal. Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 48 de ani, a fost proiectat într-un parapet metalic, răsturnându-se ulterior în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, conducătorii celor două autoturisme au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Din păcate, în urma accidentului, o femeie de 52 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 48 de ani, a decedat la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.