Accident între un TIR și un moped. Un bărbat din Maglavit a...

Accident între un TIR și un moped. Un bărbat din Maglavit a ajuns la spital

1.613
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Maglavit, a ajuns la spital, miercuri, după ce a fost implicat într-un accident rutier. 

Acesta conducea un moped și într-o intersecție nu a acordat prioritate unui TIR, fiind lovit.

„Un bărbat de 61 de ani, din Maglavit care conducea un moped pe strada IL Caragiale, din Hunia, la intersecţia cu DN 56 A, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autotren condus, pe DN 56 A, de un bărbat de 43 de ani, cetăţean bulgar. În urma accidentului, conducătorul mopedului a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul de 61 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Pai de unde dracu sa stie taranoii de reguli de circulatie, mai ales ala de 60 de ani care nici carnet nu avea. Credea ca e pe la tara pe ulita unde nu trece o masina decat din joi in paste in afara de carute si biciclete.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.