Accident mortal la Galicea Mare, noaptea trecută

Accident mortal la Galicea Mare, noaptea trecută

5.062
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din Craiova, a decedat, noaptea trecută, după ce s-a răsturnat cu mașina, la volanul căreia se afla, ajungând cu ea în gardul unei case din comuna Galicea Mare, unde a avut loc evenimentul. 

Potrivit purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, tânărul ar fi intrat într-o curbă, cu viteză, moment în care a pierdut controlul mașinii.

„În noaptea de 8 spre 9 august, în comuna Galicea Mare, a avut loc un accident de circulație, in urma căruia a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat de 34 de ani, din Craiova.
Din verificările efectuate până în prezent a rezultat faptul ca, in timp ce acesta conducea autoturismul pe o stradă din localitate, ar fi pătruns cu viteza neadaptata într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, s-a răsturnat și a lovit gardul de beton al unei locuințe”, a declarat Grădinaru.

Polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte ale producerii accidentului.

Sursa foto: Esti din Craiova dacă…



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.