Accident pe Centura de Nord a Craiovei. O șoferiță s-a răsturnat cu...

Accident pe Centura de Nord a Craiovei. O șoferiță s-a răsturnat cu mașina

3.052
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O tânără în vârstă de 28 de ani, din Ișalnița, a ajuns la spital, joi dimineață, după ce s-a răsturnat cu mașina pe Centura de Nord a municipiului Craiova. 

Aceasta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe DN65 F. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că o tânără de 28 de ani, din Işalniţa, s-a răsturnat cu autoturismul pe care îl conducea pe DN 65 F, pe Centura de Nord a Craiovei. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-09-2009
    Mesaje
    27

    BMW are…minte ce-i mai trebuie?sau poate telefonul,ochelarii de soare purtati noaptea…fite…fite…fite…si te omoara una ca asta…

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Voi cred ca nu cunoasteti notiunea cuvantului rasturnat. A intrat cu masina in sant pur si simplu. Cand te rastori, inseamna ca te intorci cu totile in sus, te dai deadura de n ori, etc. Cand te rastorni se avariaza plafonul masinii, ori asta este intact, nici urma de rasturnare. Pur si simplu a derapat si a intrat in sant.

  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9558

    Toti analfabetii fac ei corecturi, critica ei , cand ei nu sunt in stare sa scrie o fraza fara greseala gramaticala

    RĂSTURNÁ, răstórn, vb. I. 1. Tranz. A scoate, a deplasa un corp din poziția lui normală, făcându-l să cadă într-o parte sau să ajungă cu susul în jos. ◊ Expr. A răsturna brazda = a tăia brazda cu plugul; p. ext. a ara. ♦ A întoarce (un recipient) cu fundul în sus pentru a face să cadă sau să curgă conținutul; a vărsa. ◊ Expr. A răsturna pe gât = a bea repede, pe nerăsuflate. 2. Tranz. A culca la pământ, a prăvăli, a doborî. ♦ Tranz. și refl. (Despre oameni) A face să cadă sau a cădea dintr-un scaun, dintr-un fotoliu etc. 3. Tranz. Fig. A înlătura dintr-o situație înaltă, a scoate dintr-un post de conducere, a da jos de la putere. ♦ A distruge o situație, o poziție, un plan, o concepție. 4. Refl. A sta sau a se așeza într-o poziție comodă, cu spatele sprijinit de ceva; p. ext. a se culca. – Pref. răs- + turna.
    Mars fatalaule !

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.