Accident pe strada Râului. Circulație restricționată, stâlp pus la pământ

Accident pe strada Râului. Circulație restricționată, stâlp pus la pământ

5.056
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Circulația pe strada Râului din Craiova, este restricționată, la această oră, în urma unui accident care a avut loc în zona reprezentanței „Dacia”. 

UPDATE: „O femeie de 51 de ani, din Craiova, conducea un autoturism pe strada Râului, nu s-a asiguat la schimbarea direcției de mers către stânga, pentru a intra intr-o parcare și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus in aceeași direcție de mers de un tânăr de 23 de ani, din Craiova, care se angajase în efectuarea depășirii. Autoturismul condus de un tânăr a fost proiectat intr-un stalp de iluminat stradal, care a căzut pe carosabil și a lovit și o mașină parcată. Nu au rezultat victime. Circulația este încă blocată în zona”, a menționat reprezentantul IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Potrivit IPJ Dolj, la fața locului este și o ambulanță, urmând a se stabili dacă în urma impactului dintre cele două mașini implicate, există persoane rănite.

În urma impactului, mașinile au fost grav avariate, iar un stâlp a fost doborât pe carosabil.

„A fost lovit un stâlp care a căzut la pământ. Traficul este restricționat, pentru moment. Două autoturisme sunt implicate. Este și o ambulanță la fața locului. Vedem dacă va fi transportată vreo persoană la spital„, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

 

Sursa foto: Oltenia Info Trafic Tube

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.