Achiziția tramvaielor pentru Craiova, probleme la licitație

Achiziția tramvaielor pentru Craiova, probleme la licitație

2.251
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Licitația privind achiziția tramvaielor noi pentru Craiova a fost anulată, din lipsă de oferte, primarul Craiovei, Mihail Genoiu, menționând că  procedura va fi reluată în aproximativ trei săptămâni. 

Licitaţia a fost demarată în luna ianuarie, de Ministerul Dezvoltării Regionale și Admistrației Publice, iar până la data de 10 iunie, termenul limită, nicio firmă nu s-a prezentat.

„Termenul de livrare foarte scurt din cauza super acoperirii cu comenzi a capacităților de produse, aceasta este una dintre cauze. Probabil în 2-3 săptămâni va fi reluată licitația, iar de data aceasta, să fie acceptat termenul de execuție, la următoarele verificări. Lucru cert, dacă vom accepta un termen de livrare mai lung, vom avea tramvaiele, însă nu le vom primi așa de repede. 22 de luni au fost insuficiente, acum depinde ce vor solicita de data aceasta ofertanții”, a explicat Mihai Genoiu.



3 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7533

    Pe gratis nu-ti da nimeni tramvaie.. Tre’ sa le platesti.. si costa scump tramvaie.. mult mai scump ca trancariciurile electrice luate la comunitari.

    Daca iti pasa de poluarea urbana.. electrifici toti ce poti, tramvaie, autobuze, transport in comun de calitate ca sa-si lase omul masina acasa si sa se plimbe cu transportul in comun..

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    177

    Abureal ieftina sa nu zica c anu vor sa cumpere. Chipurile nu sa prezentat nici o firma. Sau astia vor tramvaie moderne du 100 de mii de euro cand ele costa de la 1,5 milioane de euro in sus cele mai proaste.

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7542

    Administratia Genoiu-Olguta a fost cea mai incompetenta administratie a Craiovei din 1990 incoace..
    Sa fim seriosi Genoiu e doar o marioneta.. Olguta si gasca ei conduce orasul..

    Genoiu isi ia toate oalele sparte in cap.. asta e..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.