Acord de înfrățire între Baroul Dolj și Baroul Chișinău

Acord de înfrățire între Baroul Dolj și Baroul Chișinău

1.338
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Baroului Dolj au semnat, vineri, un acord de înfrățire cu Baroul Chișinău, consolidând astfel legăturile dintre cele două instituții.

Prin acest acord, cele două părți semnatare își propun ca viitoarele generații de avocați să lege relații proefesionale, schimbul de informații fiind benefic pentru ambele instituții, după cum au spus reprezentanțiiBaroului Dolj.

„Ne bucură să consolidăm, astfel, legăturile dintre cele două barouri, având în vedere statutul, valorile şi interesele noastre profesionale comune, dar mai cu seamă tradiţiile şi istoria. Avem speranța că generațiile viitoare de avocați vor lega relații personale și profesionale prin care vor reuși să realizeze ce este cu adevărat important, și anume unitatea culturii juridice românești. L-am avut alături și pe Cosmin Roncioiu, decanul Baroului Hunedoara, care s-a raliat inițiativei de a semna un acord de colaborare cu Baroul Chișinău”, a spus avocatul Lucian Săuleanu, decanul Baroului Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.