DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii Serviciului Rutier Dolj, Biroului Rutier Craiova şi cei ai Secţiilor 1, 2 și 6 Poliţie Craiova au acționat ieri, în intervalul orar 19.00-21.00, în zona străzilor Râului şi Bucovăţ, din municipiu Craiova, în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

În urma activităților desfășurate au fost controlate 120 de vehicule, legitimate 137 de persoane, fiind efectuate peste 60 de testări cu aparatele etilotest şi drugtest.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.550 de lei, fiind reţinute 4 permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.

Totodată, a fost constatată o infracţiune la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice-tânăr prins drogat la volan.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.