Acţiune pentru prevenirea delincvenței juvenile

Acţiune pentru prevenirea delincvenței juvenile

1.522
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au desfăşurat, joi, o activitate informativ-preventivă în incinta unui liceu din Craiova.

Acţiunea a avut ca scop reducerea riscului de victimizare în rândul elevilor, dar şi prevenirea fenomenului consumului de droguri.

„Au fost purtate discuţii cu 92 de elevi şi trei cadre didactice, fiindu-le prezentate recomandări în scopul adoptării unui comportament care să respecte normele de convieţuire socială, să nu comită fapte care pot degenera în acte de violenţă şi, de asemenea, să apeleze cu încredere la reprezentanţii autorităţilor în cazul luării la cunoştinţă de săvârşirea unor astfel de fapte, pentru dispunerea măsurilor legale”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

De asemenea, în cadrul activităţii au fost prezentate aspecte legate de fenomenul şi consecinţele consumului de droguri şi a altor substanţe psihoactive.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.