Acțiuni de control în zonele trecerilor la nivel cu cale ferată

Acțiuni de control în zonele trecerilor la nivel cu cale ferată

1.614
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O acțiune derulată de către polițiști, joi, zona trecerilor la nivel cu calea ferată, a lăsat mai mulți șoferi fără permis, oamenii legii aplicând și peste o sută de amenzi.

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova au desfăşurat o acţiune pentru disciplinarea participanţilor la trafic, care circulă în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, în cursul zilei de joi.

În urma abaterilor constatate, oamenii legii au aplicat 101 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 15.000 de lei. De asemenea, ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-01-2019
    Mesaje
    18

    Sa vina si in Craiovita in zona Triajului unde trecerea la nivel cu cale ferata a fost inchisa cu o bariera de acum 15-20 de ani, si se poate deschide NUMAI in caz de urgenta, adica doar de catre Pompieri. Sunt acolo cateva mizerii de oameni stabiliti pe terenul CFR-ului in mod abuziv, si mai desfac bariera din cand in cand. I-am si pozat si filmat si deveneau agresivi. Daca este cineva interesat de asa ceva.

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9387

    Poate cu putin noroc iti rup fasu’.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.