Activitate întreruptă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova

Activitate întreruptă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova

1.568
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au hotărât întreruperea activității, în semn de protest față de ordonanța de Urgență a Guvernului care modifică legile Justiției, măsura fiind aplicată timp de 4 ore pe zi. 

Potrivit unui comunicat remis de reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, activitatea va fi întreruptă în perioada 28 februarie-8 martie.

„Prin Hotărârea Nr. 2/2019 a Adunării Generale a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova din data de 27.02.2019 s-a hotărât, cu majoritate de voturi, suspendarea parţială a activităţii, zilnic între orele 08:00 – 12:00, în perioada 28.02.2019 – 08.03.2019, procurorii care activează atât în sectorul de urmărire penală şi supravegherea cercetărilor, cât şi cei din sectorul judiciar urmând a-şi desfăşura activitatea doar în acele cauze în care se apreciază că există caracter urgent (precum măsuri preventive, măsuri de supraveghere tehnică, percheziţii, cauze cu arestaţi sau deţinuţi, ordine de protecţie, dovezi de circulaţie)”, se arată în comunicat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.