DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, din Teslui, sunt bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare. Suspecții au alimentat mașina cu carburant, la două stații peco din două localități doljene și au plecat fără să achite. 

Poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie a.c., dar şi în ziua de 28 ianuarie a.c., tânărul de 20 de ani ar fi condus un autoturism cu numere de înmatriculare false şi ar fi pătruns în incinta a două staţii peco, din comunele Malu Mare şi Coşoveni, unde împreună cu tânărul de 19 ani ar fi efectuat alimentări cu carburant şi ulterior cei doi au părăsit staţia, fără a plăti.

În cauză, cercetările se continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul cu numere false, iar la finalizarea acestora dosarul va fi înaintat unităţii de parchet, cu propuneri corespunzătoare”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Fotografie simbol

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.