Agro Oltenia şi-a deschis porţile, la Centrul Multifuncţional din Craiova

Agro Oltenia şi-a deschis porţile, la Centrul Multifuncţional din Craiova

2.826
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Târgul de agricultură și industrie alimentară – AGRO OLTENIA, şi-a deschis porţile vineri, în prezenţa autorităţilor locale şi a reprezentanţilor unităţilor economice care activează în acest domeniu.

Prezent la eveniment, edilul Craiovei Mihail Genoiu a menţionat faptul că în Bănie au ajuns, şi vor petrece aici trei zile, fermieri şi agricultori, companii din ţară şi străinătate cu performanţe deosebite.

„Mă bucur să văd că de la an la an crește calitatea și numărul expozanților de la Târgul de agricultură și industrie alimentară – AGRO OLTENIA. Evenimentul din acest an a reuşit să aducă aici, în capitala Olteniei, un număr mare de participanţi, fermieri şi agricultori, companii din ţară şi străinătate cu performanţe deosebite. Pentru noi, autoritățile craiovene, este o dovadă în plus că strădaniile noastre pentru încurajarea dezvoltării mediului economic nu sunt în van, indiferent că vorbim de facilități oferite investitorilor sau de oportunitățile de petrecere a unui timp liber de calitate în orașul în care muncesc”, a spus Genoiu.

„Dacă domeniul general al comerțului a atras, de-a lungul timpului, mai mulți organizatori care să prezinte potențialul Craiovei, iată că Municipiul nostru este gazdă bună și pentru evenimente din domeniul agriculturii. Într-o perioadă în care una dintre sursele de bunăstare și creștere economică din județ și din țară se dovedește a fi agricultura, este o oportunitate extraordinară pentru noi, craiovenii, să descoperim ofertele din domeniu și beneficiile implicării într-un domeniu așa generos. Sunt convins că toți craiovenii pot beneficia de potențialul imens al agriculturii. Tot ce trebuie să facem este să fim informați și să descoperim cum putem valorifica, pentru bunăstarea noastră, toate informațiile prezentate aici, la Agro Oltenia 2018”, a mai spus edilul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.