AIESEC Craiova recrutează studenți

AIESEC Craiova recrutează studenți

5.128
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Organizația globală AIESEC recrutează, începând cu 18 februarie, pe parcursul a două săptămâni, studenți, indiferent de anul de facultate sau specializare. Tinerii au ocazia de a trăi experiențe pline de provocări şi diversitate, dar și oportunitatea de a se dezvolta într-un context multicultural.

AIESEC îi invită pe toți cei interesați, în fiecare zi, între orele 10:00 – 16:00, de luni până vineri, în incinta Universității din Craiova, la intrarea Facultății de Litere, iar oricând, site-ul oficial stă la dispoziția celor care vor sa afle mai multe informații: https://join.aiesec.org.ro.

La sfârşitul perioadei de recrutare, AIESEC Craiova pune la dispozitie atât pentru viitorii membrii cat şi pentru cei actuali, un training de public speaking, menit să îi introducă în procesul dezvoltării personale.

Voluntarii au ocazia să învețe să lucreze în echipă, să interacționeze cu voluntarii internaţionali şi să se implice în proiectele sociale. Totoadtă, au posibilitatea să facă vânzări către companiile locale, și nu numai.

Au șansa să dezvolte și să dobândească unele calități care sunt foarte utile și căutate la tinerii din piața muncii, prin intermediul departamentelor puse la dispoziţie, precum: marketing, vânzări şi finanţe, proiecte sociale internationale, PR şi resurse umane. AIESEC oferă acces la o largă rețea de comunicare între studenții voluntari din România, dat fiind faptul că AIESEC este prezent în țara noastră și în alte 14 orașe. Astfel, ei pot crea, cu ușurință, relații care sunt de ajutor în demersul dezvoltării fiecărui membru al organizației, dar și în extern”, spun liderii AIESEC Craiova.

Profilul liderilor pe care AIESEC îl căută este unul destul de simplu: caută oameni curioși și entuziaști, care cunosc limba engleză la un nivel conversațional, să fie studenți cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani și care înțeleg importanța voluntariatului în comunitatea locală.

AIESEC este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superioară și este prezentă în 126 de țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.