DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate alte șase noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, în județul Dolj,  bilanțul ajungând astfel la 69 de persoane. 

UPDATE/ Potrivit Prefecturii Dolj, în județul Dolj nu au mai apărut cazuri noi, „existând o neconcordanță în datele transmise de DSP Dolj și spitale către Institutul Național de Sănătate Publică”.

„Există o neconcordanță în datele date de DSP Dolj, spitale către INSP, există posibilitatea ca proba a doua de la o persoană confirmată pozitiv să fie calculată ca o nouă confirmare”, transmit reprezentanții Prefecturii Dolj.

Potrivit informării Grupului de Comunicare Strategică, în data de 22 aprilie, pe lista persoanelor confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus apar 69 de persoane.

Ieri, pe aceeași listă apăreau 63 de persoane.

Între persoanele confirmate cu noul virus se găsește și un medic, cel care își desfășoară activitatea la Spitalul Filișenilor.

Totodată, un număr mare de persoane infectate provine din cartierul Romanești din Craiova, acolo unde o familie formată din 12 membri este infectată cu coronavirus, fiind internată în spital.

Din ancheta epidemiologică derulată până în prezent a rezultat că alte trei persoane, care au intrat în contact cu această familie, au mai fost depistate pozitiv la testul pentru COVID-19.

La nivel național au fost confirmate, până astăzi, 9.710 de cazuri de persoane infectate cu virusul, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică fiind înregistrate alte 468 de îmbolnăviri.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.