Alți doi contrabandiști de țigări din Craiova, reținuți în urma unor percheziții...

Alți doi contrabandiști de țigări din Craiova, reținuți în urma unor percheziții domiciliare. Unde ascundeau țigaretele

2.377
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În urma unor percheziţii domiciliare efectuate în această dimineaţă de către poliţiştii doljeni, doi bărbaţi, bănuiţi de contrabandă cu produse din tutun, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Peste 27 000 de ţigarete provenite din contrabandă au fost confiscate de către oamenii legii.

Polițiștii au efectuat, luni, cinci percheziţii domiciliare în Craiova şi comuna doljeană Moţăţei, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu produse din tutun.

În urma acțiunilor, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 1.356 pachete de ţigări ( 27120 ţigarete ), fără timbru fiscal românesc, provenite din contrabandă.

Doi bărbaţi, de 38 ani, respectiv 22 ani, au fost conduşi la sediul IPJ. Dolj pentru audieri,  aceştia fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

„Prin activitatea infracţională desfăşurată, cei doi ar fi adus un prejudiciu bugetului de stat în valoare de 13.560 lei. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj, urmând ca în ziua de 12 martie să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.