Amendă pentru Spitalul de Urgență Craiova, după evenimentul de sâmbătă seară. Camerele...

Amendă pentru Spitalul de Urgență Craiova, după evenimentul de sâmbătă seară. Camerele video din UPU, doar obiecte de decor

5.802
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova a fost amendat, marți, după ce în urma controlului efectuat de către polițiști a rezultat că niciuna dintre camerele de supraveghere din UPU nu funcționează. Acest lucru a fost constatat și cu ocazia unor verificări anterioare dar nu au fost luate măsuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, amenda este în valoare de 2.000 de lei, controlul venind după incidentul de sâmbătă seară, când un șofer a intrat cu mașina prin ușile de la UPU, oprindu-se în sala de așteptare.

„Polițiștii Secției 2 Politie Craiova au aplicat o sancțiune contraventionala conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, întrucât, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că reprezentanții spitalului nu au respectat sarcinile dispuse în urma controalelor anterioare efectuate pe această linie”, a declarat Grădinaru.

Și conducerea unității sanitare efectuează o anchetă, urmând a se stabili cum ajung unele mașini în curtea spitalului și dacă agenții de pază permit acest lucru „în funcție de suma primită de la șofer”, cum spun foarte multe persoane.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    340

    Pai ce sa mai ceri daca nu au fost in stare 3 luni sa le repare…! Si cum ajung masinile este simplu…este un videoclip pe net unde un sofer cu o masina de Olt(daca nu ma insel judetul si marca VW Golf IV) ofera o mica atentie celui de la paza…O sa caut si link-ul sa-l adaug aici! Video:
    https://www.gds.ro/wp-content/uploads/2019/01/Bighea-Adrian-Vre%C8%9Bi-s%C4%83-vede%C8%9Bi-de-ce-nu-e-niciodat%C4%83-loc….mp4?_=1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.