„Amintiri din Festivalul-Concurs Național Maria Tănase-50 de ani de existență”, la Galeriile...

„Amintiri din Festivalul-Concurs Național Maria Tănase-50 de ani de existență”, la Galeriile Cromatic din Craiova

1.293
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj continuă seria manifestărilor dedicate celebrării a jumătate de secol de la înființarea Festivalului – Concurs Naţional al Interpreţilor Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase“ cu un eveniment aniversar, „Amintiri din Festival – 50 de ani de existență”, ce va avea loc în data de 25 septembrie.

Acțiunea se va desfășura în Galeriile „Cromatic“ ale CJCPCT Dolj și va reuni oameni care fie au avut calitatea de fondatori, organizatori, fie s-au regăsit pe lista participanților și premiaților Festivalului „Maria Tănase“ și care vor povesti ce a însemnat el în existența lor profesională și artistică.

Un prim eveniment aniversar a fost organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj anul acesta, în data de 28 mai, când, în urmă cu 50 de ani, se desfășura la Craiova cea dintâi ediție a festivalului, la care „participau reprezentanți din toate județele țării“, după cum consemnează afișul de la acea vreme.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.