Amnistia fiscală discutată de guvernanți. Teodorovici: „Cei care au plătit își vor...

Amnistia fiscală discutată de guvernanți. Teodorovici: „Cei care au plătit își vor primi banii înapoi”

1.033
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat marţi, la Craiova, că ideea amnistiei fiscale a venit ca urmare a tardivităţii ANAF de a trimite decizii de impunere și că cei care au plătit deja sumele de bani, le vor primi înapoi. 

„Sunt luni de zile, din păcate, în care ANAF-ul nu emite la timp decizii de impunere. Oamenii se trezesc cu astfel de decizii și obligația este imediată sau în câteva luni, ceea ce nu este corect. Nu este corect față de cei care nu au venituri sau au contribuții de plătit mai mari decât veniturile. Pentru o astfel de situație s-a decis amnistia fiscală. S-a mai dat și în anii trecuți, dar aceasta este mai mare, ca impact“, a declarat Teodorovici.

De asemenea, ministrul a ţinut să precizeze că beneficiarii amnistiei care au apucat deja să plătească îşi pot primi banii înapoi.

„Cei care au plătit își vor primi banii înapoi. Dacă vor dori să compenseze cu alte obligații fiscale față de stat o pot face, dacă nu pot cere banii și îi vor primi“, a mai declarat Eugen Teodorovici.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.