DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O anchetă internă a fost demarată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, după ce un pacient a fost declarat decedat, deși acesta este în viață și se află internat în Secția Terapie Intensivă a unității medicale. 

Alice Drăgoescu, șefa Secției ATI unde s-a produs această încurcătură a precizat că este o eroare regretabilă și că s-a produs din cauza faptului că personalul este suprasolicitat.

„Este o greșeală, un incident regretabil. S-a produs din cauza faptului că personalul este suprasolicitat. Numărul pacienților covid și non covid de la Terapie Intensivă este tot mai mare. Paturile Covid sunt toate ocupate. Personalul este suprasolicitat. Da, pacientul a primit tratament”, a spus șefa secției unde a avut loc incidentul.

Aceasta susține că nu s-ar fi încurcat foile de observație ale pacienților, dar un răspuns sigur se va obține după ce va fi finalizată ancheta internă demarată la nivelul unității spitalicești.

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din comuna Cioroiaşi, judeţul Dolj, a fost declarat decedat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, deşi este în viaţă, internat pe secţia de Terapie Intensivă.

Cadrele medicale au spus că, duminică, la ora 8:00, bărbatul ar fi decedat și tot atunci au anunțat și familia.

Rudele bărbatului au început pregătirile pentru înmormântare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.