Anchetă la Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova, după ce o pacientă este dată...

Anchetă la Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova, după ce o pacientă este dată dispărută de aproape două săptămâni

2.066
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un dosar penal a fost deschis de către polițiștii din Craiova, după ce familia unei paciente a Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova a anunțat faptul că femeia a plecat din unitatea medicală, la sfârșitul lunii trecute, și nimeni nu știe nimic despre ea. 

Pe data de 30 ianuarie, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Craiova au fost sesizati și de angajații acestui spital cu privire la faptul că femeia, în vârstă de 61 de ani, din Melinesti, a părăsit locația respectivă, plecând într-o direcție necunoscută.

De asemenea, în aceasta cauză, familia doljencei a depus  plangere penală, fiind intocmit dosar pentru comiterea infractiunii de neglijență în serviciu, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsuri corespunzatoare.

„Femeia este căutata în continuare, fapt pentru care solicitam persoanelor care dețin informații utile să apeleze 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, este mesajul IPJ Dolj.

Femeia are următoarele semnalmente: 1,60 m, greutate aproximativă 60 kg, păr grizonat.

La momentul plecării, Maria Olteanu, purta pantaloni de culoare gri, bluză verde şi papuci roz.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    473

    Mda la noi dosarul penal se deschide si daca intr-un accident tu singur te ranesti si nimeni altcineva nu mai e ranit! De parca te-ai da singur in judecata un exemplu concret fiind acel sofer ce circula regulamentar si a accidentat 3 copii ce treceau prin loc nepermis si cu toate astea legea imbecila ii face dosar penal ca doar nu a gresit cu nimic si asa e normal in jungla la noi!
    Iar medicii si asistentele la noi sunt si Superman part-time…pot supraveghea pacientii non-stop,24h din 24h ca doar „nu exista” deficit de medici! Astfel de spitale in primul rand nu ar trebuii sa existe in orase ci la margine si tinand cont ca sunt acolo internate persoane cu probleme psihice un gard de Doamne ajuta ar fi musai!!…nu mizeria aia de o sare si un copil de 9..10ani! Dar cand durerea in p*la e maxima la noi si tot interesul este cum sa fraierim oamenii cu bonuri de masa cu 5lei amarati mai mult inainte de alegeri…vai si amar!! Rusine mare!! O sa ajungem cum sunt in prezent tari ca Olanda,Austria,Germania, etc cu mentalitatea asta fix in 200 de ani daca nu ne schimbam si continuam in halul asta!

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-12-2019
    Mesaje
    1

    Oferta acasa. Lucru la calculator. Comod. Valabil in toate judetele. Pornire instant. Te ajutam pas cu pas. Noi am verificat deja acest sistem. Cu adevarat motivant. Inca mai eziti? Cel mai eficient program. Ai alaturi o echipa unita. Convinge-te ca suntem seriosi. Lucrezi in timpul liber. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII la adresa de email roxanadeac.dr@gmail.com

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.