Ancheta Ministerului în cazul decesului lui Ilie Balaci: Au fost respectate procedurile

Ancheta Ministerului în cazul decesului lui Ilie Balaci: Au fost respectate procedurile

1.898
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ancheta efectuată de Ministerul Sănătății la Serviciul de Ambulanţă şi la Spitalul Craiova, în urma decesului fostei glorii a Universităţii, Ilie Balaci, indică faptul că au fost respectate procedurile, în cazul intervenţiei.

Potrivit concluziilor controalelor, protocolul de resuscitare a fost respectat, „fiind efectuată chiar o resuscitare prelungită“.

„Rezultatele preliminare ale controalelor efectuate la Serviciul de Ambulanță Craiova și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova de Corpul de Control al Ministerului Sănătății împreună cu reprezentanți ai Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul MAI relevă faptul că au fost respectate procedurile în efectuarea intervențiilor medicale în cazul lui Ilie Balaci. Ambulanțele au fost dotate corespunzator iar protocolul de resuscitare a fost respectat, fiind efectuată chiar o resuscitare prelungită“, se arată în comunicatul Ministerului Sănătății.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-10-2018
    Mesaje
    20

    Oricum aberatiile alea cu suspiciunea familiei cum ca cei de la ambulanta n-au procedat cum trebuie este o aberatie. A si spus public fata cea mare ca nu au contestat nimic, si nu acuza pe nimeni de nimic. La un moment dat aparuse o alta aberatie prin presa, cum ca se ancheteaza tratamentul primit, cum ca n-ar fi fost unul adecvat pentru Ilie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.