Angajați ai CFR, electrocutați în Gara Craiova

Angajați ai CFR, electrocutați în Gara Craiova

3.773
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi bărbați, în vârstă de 60 și respectiv 39 de ani, angajați ai CFR Craiova, au ajuns la spital, astăzi, cu arsuri, după ce s-au electrocutat. 

Bărbatul în vârstă de 60 de ani efectua lucrări de întreținere pe o drezină, electromecanic fiind. Cel de-al doilea îl ajuta să facă lucrarea respectivă.

„Poliţişti din cadrul Postului de Poliție TF Craiova Călători au fost sesizați cu privire la faptul că în Stația CFR Craiova, o persoană a fost electrocutată. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat de 60 de ani, electromecanic, în timp ce efectua lucrări de întreținere pe o drezină, s-a electrocutat. De asemenea, s-a stabilit faptul că un alt bărbat, de 39 de ani, în încercarea de a-l ajuta, a suferit răni superficiale la nivelul brațului superior drept.
Cei doi bărbaţi au fost transportati la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții Poliției TF Craiova.

Aceștia au mai spus că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, chemați la fața locului cu un echipaj SMURD, unul dintre bărbați are arsuri pe corp, aproximativ 18%, cel de-al doilea pe aproximativ 20% din suprafața corpului.

În momentul producerii evenimentului, circulația feroviară era închisă în zona în care aceștia executau lucrări de întreținere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.