Angajații de la Zoo Craiova caută ”naș de botez” pentru leuțul născut...

Angajații de la Zoo Craiova caută ”naș de botez” pentru leuțul născut în captivitate

6.063
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Au trecut aproape două luni de când la Grădina Zoologică din Craiova a venit pe lume un pui de leu. Respins de mamă, animăluțul a fost ”adoptat” de angajații RAADPFL pentru a fi atent monitorizat si ajutat să depășească perioada critică. Părinții adoptivi nu i-au dat, însă, și un nume, așa încât administrația a decis ca acesta să fie ales de craioveni în urma unui vot.

Un răsfățat al Grădinii Zoo, leuțul se bucură de simpatie și pe pagina de Facebook a RAADPFL Craiova, unde astăzi a fost lansată provocarea pentru alegerea unui nume. ”Lansăm un concurs pentru a-i alege un nume cât mai potrivit. Vă invităm astfel să lăsați cât mai multe comentarii cu sugestiile dumneavoastră pe pagina de socializare a instituției, Raadpfl CraiovaCâștigătorul va fi cel care primește cele mai multe aprecieri (Like-uri) până la data de 22 ianuarie ora 23:59. Cel care va câștiga acest concurs va avea posibilitatea să petreacă câteva ore în Grădina Zoologică, să facă un tur al adăposturilor însoțit de administrator. În plus, va primi și o diplomă care să-i ateste calitatea de naș”, au anunțat reprezentanții RAADPFL Craiova.

Specialiștii instituției spun că perioada critică a fost depășită de puiuț, ”însă rămân în continuare riscurile specifice animalelor născute în captivitate”. În prezent, leuțul este în grija angajaților, adăpostit în clădirea administrativă, și este hrănit cu lapte praf, iar de săptămâna viitoare va fi adăpostit într-o zonă de carantină, într-o cușcă specială, în cabinetul medicului veterinar.

Foto: Facebook/Raadpfl Craiova



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.