DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doljenii care anul acesta își vor petrece vacanța peste hotare au ales, potrivit reprezentantei unei agenții de turism din Craiova, destinații precum Turcia, Grecia sau Tunisia. 

Turcia rămâne în topul preferințelor oltenilor, cu zona Antalya binecunoscută și indrăgită de foarte mulți turiști.

„Deja s-au epuizat locurile la hotelurile bune pentru plecările din iunie și început de iulie. Rezervările au început încă din decembrie, anul trecut”, spune reprezentanta unei agenții de turism din Craiova.

O altă desinație promițătoare este Creta–zona Chania.

„După ce anul trecut, când a mers foarte bine această destinați, urmează un nou an când destinația este promițătoare. Tarifele pleacă de la 555 euro/ persoană/7 nopți pentru hotel 3*, cazare cu mic dejun, zbor direct din Craiova (primele plecări)”, mai spune agenta de turism.

O destinație nouă pentru doljeni, puțin mai accesibilă decât Creta este Rodos. Aici, tarifele de lansare pleacă de la 420 euro/ persoană/7 nopți pentru hotel de 3*, cazare cu mic dejun, zbor direct.

De asemenea, Tunisia este o nouă opțiune. Este foarte accesibilă  pentru plecările din iunie, spune reprezentanta agenției de turism, locurile fiind deja epuizate. Tarifele pornesc de la 650 euro/ persoană/7 nopți la hotel de 5* cu all inclusive, zbor direct.

Toate pachetele, indiferent de destinație includ: bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoană;  taxe de aeroport; transfer aeroport-hotel-aeroport; cazare și masă, în funcție de hotelul ales și asistența turistică.

Cei mai mulți dintre clienții care trec pragul agențiilor de turism optează pentru deplasarea cu avionul.

Și Bulgaria rămâne între preferințe, mai ales pentru familiile cu copii mai mici, dar se resimte, spun operatorii din domeniul turismului, o ușoară scădere a solicitărilor pentru această destinație externă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.