Antonie Solomon, primul candidat anunțat pentru alegerile locale de anul viitor

Antonie Solomon, primul candidat anunțat pentru alegerile locale de anul viitor

10.253
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Antonie Solomon a fost anunțat ca fiind candidatul Partidului Pro România la funcţia de primar al Craiovei la alegerile locale din 2020, funcţie pe care a mai deţinut-o în perioada 2004-2012.

Preşedintele interimar al Pro România Dolj, deputatul Florinel Stancu, a făcut acest anunț, miercuri seara, în cadrul unei întâlniri cu câteva sute de membri şi simpatizanţi ai partidului care a avut loc la Filarmonica „Oltenia” din Craiova.

Antonie Solomon a menționat că s-a înscris în Pro România pentru că își dorește să revină la Primăria Craiova.

„Am arătat că devenim o filială puternică, cu oameni de caracter, care au această doctrină în sânge, social-democraţia, centru-centru-stânga şi care nu au părăsit PSD pentru că le place să se plimbe: au vrut să reconstruiască stânga adevărată, ca să nu mai facă parte din stânga compromisă. Asta spun din ce am înţeles eu din ce s-a discutat în sală. Eu am zis că nu mai cred în doctrine, nici în partea stângă, nici în partea dreaptă, fiindcă am văzut cum stau lucrurile: m-am dus în stânga, i-am găsit pe liberali, m-am dus la liberali şi i-am găsit pe comunişti, pe cei de stânga. Aşa că e un amestec, de nu mai ştii cine e de dreapta şi cine e de stânga în ţara asta. Dar din dorinţa de a reveni la primărie, trebuie să am pe cineva în spate”, a declarat Solomon.

2 COMENTARII

 1. #1
  Eros
  Data de inscriere
   05-10-2005
  Locatie
   Craiova, Romania
  Mesaje
  15158

  test

  The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know..."Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   01-06-2012
  Mesaje
  354

  Primul si cel mai corupt candidat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.