Aproape 1500 de contestații depuse la BAC. Rezultatul astăzi

Aproape 1500 de contestații depuse la BAC. Rezultatul astăzi

7,663
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astăzi se afișează rezultatele finale la BAC. 1459 de contestații au fost depuse în Dolj, cele mai multe, peste 40% sunt la Limba și literatura română. După verificare, conform metodologiei, “nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii”. De anul acesta nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferență între nota inițială și cea de la contestații. Indiferent de diferență, nota finală este cea de la comisia de contestații.Nota minimă de promovare a unei discipline este 5, dar pentru a fi declarat promovat la Bacalaureat, media finală trebuie să fie minim 6.

Rata de promovabilitate în Dolj, înaintea contestațiilor, a fost de 68,93. Candidații care nu au promovat examenul de Bacalaureat sau nu s-au prezentat mai au o șansă în august. În perioata 21-31 august va fi organizată o nouă sesiune.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.