Arena din Craiova, în competiția ”Stadionul Anului 2017”

Arena din Craiova, în competiția ”Stadionul Anului 2017”

9.129
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,50)

Cel mai reușit stadion din toată lumea, deschis în anul precedent organizării concursului, poate fi votat ”Stadionul Anului”, o competiție inițiată de StadiumDB.com și Stadiony.net. Oameni de pe tot mapamondul sunt invitați să acorde punctajul dorit la a 8-a ediție a ”Stadium of the Year”, în care este inclus și noul stadion din Craiova. În total, 27 de arene ”luptă” pentru acest titlu.

Fiecare dintre cele 27 de stadioane este prezentat individual, cu un click pe fotografia sau numele acestuia. Votul constă în a acorda 5, 4, 3, 2 și 1 stea, cel mai bun punctaj fiind cel de 5 stele. Toate categoriile de puncte trebuie acordate, în funcție de preferințe. Atunci când toate punctele sunt distribuite către stadionalele care v-au plăcut, trebuie apăsat butonul „Vot” de lângă listă. Un singur vot poate fi trimis de la fiecare dispozitiv. 

În paralel cu votul publicului, un juriu de experți în arhitectură votează independent de votul public. Rezultatul său va dezvălui cel de-al doilea câștigător al Stadionului Anului. Fiecare jurist se ocupă de fiecare stadion individual. Mai întâi, o rundă de knock-out dezvăluie lista scurtă de 10 stadioane finaliste. Apoi, fiecare finalist este evaluat în detaliu. Stadioanele sunt clasificate pe baza celor mai bune materiale și texte audio-vizuale disponibile. Criteriile sunt limitate doar la aspectele posibile de verificat în această etapă timpurie a funcționării fiecărui stadion. Anunțul rezultatului este așteptat pe 7 martie a.c., împreună cu rezultatele votului public, vot care poate fi acodat până la 4 martie a.c..

2 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   19-11-2008
  Mesaje
  399

  Am votat Mercedes-Benz Stadium

 2. #2
  0-day Member
  Data de inscriere
   02-01-2018
  Mesaje
  2

  Daca il denumeau pesede stadium sau pesede arena il votam si eu cu 5 stele, da asa nu.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.