Arestaţi pentru înşelăciune. S-au dat drept asistenţi medicali şi au păcălit un...

Arestaţi pentru înşelăciune. S-au dat drept asistenţi medicali şi au păcălit un bătrân din Craiova, păgubindu-l cu suma de 8.000 de lei

2.002
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Rîmnicu Sărat, judeţul Buzău, și o femeie de 41 de ani, din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, au fost arestaţi preventiv, marţi, pentru următoarele 30 de zile, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunii de înşelăciune. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, faţă de cele două persoane s-a pus în mişcare acţiunea penală, stabilindu-se că, la data de 04 iulie, şi-au declinat în mod fals calitatea de asistenți medicali şi au înșelat persoana vătămată, un bărbat de 89 de ani, din Craiova, de la care, prin inducerea în eroare, au obținut suma de 8.000 de lei.

Inculpaţii au pretins că suma respectivă ar reprezenta o cotizație, în schimbul căreia bărbatul de 89 de ani urma să primească ulterior, drept ajutor social, suma de 20.000 de lei.

„Ieri, inculpații au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată, în urma analizării materialului probatoriu administrat, a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor doi inculpaţi, pentru o perioadă de 30 zile”, a declarat Grădinaru.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  6325

  senil bunicul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.