Arhiepiscopia Craiovei și Asociația Vasiliada, colectă de alimente și produse de igienă

Arhiepiscopia Craiovei și Asociația Vasiliada, colectă de alimente și produse de igienă

3.118
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asistenții sociali și voluntarii din parohiile Arhiepiscopiei vor colecta alimente de bază și produse de igienă pe care le vor distribui persoanelor vârstnice și altor persoane izolate la domiciliu.

Totodată, reprezentanții Mitropoliei anunță că, la nevoie, Arhiepiscopia Craiovei, prin Asociația Vasiliada, este pregatită să asigure spații de izolare și hrană caldă precum și alte forme de ajutor persoanelor care necesită protecție specială.

„Începând de azi, sâmbătă 14 martie, în toate bisericile din Craiova și Târgu Jiu se vor organiza colecte de alimente neperisabile și produse de igienă. Părinții parohi sunt îndemnați ca, împreună cu personalul pregătit al Asociatiei Vasiliada, să constituie grupuri de suport logistic pentru această acțiune. Sunt invitați să participe la această lucrare companii private responsabile social și ONG-uri care doresc să vină în sprijinul persoanelor aflate în situație de risc. De asemenea, toti cei care doresc să se implice voluntar în distribuirea alimentelor și a produselor de igienă la domiciliul beneficiarilor sunt rugați să transmită datele de contact la adresa de e-mail: voluntar@asociatiavasiliada.ro„, se arată într-un comunicat remis presei.

„Această campanie reprezintă expresia responsabilității și a purtării de grijă a Bisericii noastre din Oltenia față de toți cei care, în contextul dat, sunt afectați de această suferință a poporului nostru”, mai adaugă reprezentanții Mitropoliei Craiova.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.